12 Липня, 2024 1:33 am

Сергій Притула розповів про спілкування із Зеленським і останню зустріч з ним

Волонтер зізнається, що чекає, коли зможе побачитися з президентом.

В минулому шоумен та ведучий, а нині громадський діяч і волонтер Сергій Притула розповів про спілкування з Президентом України Володимиром Зеленським під час війни. Знаменитість поділився, якою була його остання зустріч з лідером країни.

Притула зізнається, що за час повномасштабного вторгнення він не мав можливості поспілкуватися з главою держави особисто. Волонтер переконаний, що у такі непрості часи в президента навряд чи є час на дружні посиденьки чи зустрічі з приятелями. 

Востаннє, за словами Сергія, він бачився із Зеленським ще у далекому 2020 році. Їхня зустріч відбулася перед місцевими виборами цього року. При цьому громадський діяч не втрачає надію. Він вірить, що найближчим часом зможе побачитися та поговорити з Володимиром. Зокрема, їхня зустріч можлива під час вручення Притулі ордена “За заслуги”, яким президент його нагородив.

“Думаю, що у верховного головнокомандувача є більше справ, аніж зустрічатися з Притулою. Хоча, я, відверто кажучи, чекаю (на зустріч – УНІАН), бо пан президент підписав наказ, що мене нагороджено орденом “За заслуги” ІІ ступеня, то може мені його колись вручать”, – жартома висловився волонтер.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *