2 Серпня, 2024 12:50 am

Алла Пугачова “не впустила” Ірину Білик в РФ: відомий ведучий розповів про конфлікт зірок

Відома українська співачка Ірина Білик багато років тому мала конфлікт з російською артисткою Аллою Пугачовою, яка засудила напад окупантів на Україну. Відомий ведучий та шоумен Женя Фешак розповів, що тоді не поділили знаменитості.

Як відомо, Білик – одна з найпопулярніших українських виконавців. На великій сцені співачка вже понад 20 років. Вона має численну кількість шанувальників не лише в Україні, але й за її межами.

Після успіху на батьківщині артистка намагалася стати такою ж відомою і в Росії. Колись Ірина випускала здебільшого російськомовні хіти, які швидко поширилися в країні-агресорці.

Однак на її шляху до великої сцени виникла перепона. Нею була Пугачова. Подейкують, що саме примадонна посприяла тому, аби Білик не могла гастролювати Росією.

За словами Фешака, Алла Борисівна жорстко “розправлялася” з конкурентами, маючи зв’язки та вплив. Кажуть, що саме вона обирала, хто з зірок засяє в російському шоубізнесі, а хто ні.

“Ще за часів, коли динозаври були маленькими і жили в яйцях, Ірина Миколаївна… Давайте так, був період, коли всі артисти намагалися завоювати ще й російський ринок. І Ірина Миколаївна – ну це було вже дуже давно, років 15 тому, ламанулася в “ерефію”. У неї були класні пісні тоді – “Снег”, “Рябина”. І, наскільки я знаю, був скандал з Аллою Борисівною Пугачовою, тому що Пугачиха, наслухавшись цих пісень, вона майже особисто обзвонила всіх керівників медіа в Москві і сказала: “Не дай бог ви будете робити з неї зірку, я вам влаштую “кузькіну мать”, – зазначив шоумен.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *