2 Серпня, 2024 1:28 am

Російські пропагандисти зізналися: атаки на цивільних в Україні були не випадкові

Російська пропаганда відверто закликає до геноциду українців на російському телебаченні.

Російські пропагандисти відкрито закликають до насильства проти мирного населення України, що підтверджує навмисний характер російських атак на цивільні об’єкти в Україні.

Таку думку висловив журналіст Денис Казанський.

За його словами, ті, хто сумнівається у навмисності російських ударів по цивільних об’єктах в Україні, очевидно, не стежать за російським телебаченням.

“Там державна пропаганда давно закликає не шкодувати цивільних, бо вони донатять на ЗСУ і назвали [так звані] ЛДНР “Лугандоном”. Якщо раніше говорили, що “в Україні багато росіян, яких треба врятувати”, то тепер кажуть, що жаліти нікого, всі нацисти і вороги і відкрито закликають до геноциду цілого народу”, – зазначив Казанський.

Відтак, російський пропагандист і путініст Володимира Соловйова у своїй програмі на державному телебаченні РФ відверто закликав до насильства проти українців:

“І в нас усі постійно кажуть, та що справді, не можна, не треба воювати з мирним населенням України. Ай-яй-яй, давайте їх пожаліємо, давайте їх пожаліємо. Давайте пожаліємо всіх тих, які здають свої гроші на те, що була армія безпілотників. Давайте пожаліємо всіх тих, які з радістю збирають добровольців і відправляють їх туди. Давайте пожаліємо всіх тих, які аплодують убивству в Севастополі. Давайте пожаліємо всіх тих, хто з 14-го року не бачив кривавої трагедії, що розгортається на Донбасі, які радісно кричали про Лугандон, які насолоджувалися тим, як потік іде розграбованого з Донбасу…” – сказав Соловйов.

https://t.me/kazansky2017/12373?embed=1

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *