2 Серпня, 2024 1:58 am

Зеленський розповів у США про атаку на “Охматдит”, – що саме було у заяві про Путіна?

Президент наголосив, що це був прицільний ракетний удар по лікарні, і сигнал російського диктатора напередодні саміту НАТО.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що коли від ракетної атаки на “Охматдит” гинуть діти, в цей момент хочеться вбити президента Росії Володимира Путіна.

Про це Зеленський сказав у Інституті Рональда Рейгана у США.

Глава держави вкотре висловився про російський ракетний удар по дитячій лікарні в Києві, завданий 8 липня.

“Для мене це, знаєте, завжди і для всіх, мені здається, це дуже чутливо. Я батько, я президент і людина. Це дуже-дуже складно – втрачати людей і втрачати дітей. Ви бачите цих людей, батьків, коли їхні діти помирають. В цей момент хочеться вбити Путіна. Усі з нас хочуть цього. Дуже сильно”, – висловився президент України.

Як додав Зеленський, йому здається, що Путін “щось п’є”.

“Він не думає, йому неважливо, що відбувається в Україні. В чому трагедія? Що це не була атака на військовий об’єкт чи щось подібне, чи щось було недобре з ракетою – ні. Ракета точно на госпіталь летіла, і це не вперше”, – наголосив глава держави.

Він також зазначив, що цей удар був спеціально завданий напередодні саміту НАТО.

Це був його (Путіна – ред.) сигнал до світу, до всіх людей, державам НАТО, союзникам. Це сигнал – він чинитиме саме в такий спосіб”, – запевнив Зеленський.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *