9 Вересня, 2024 7:54 am

OSINT-дослідники ідентифікували підозрюваного у вбивстві Фаріон: які політичні погляди у хлопця

За словами OSINT-аналітиків “Телебачення Торонто”, 18-річний юнак був підписаний на численні ультраправі пабліки, зокрема і російські.

OSINT-дослідники “Телебачення Торонто” стверджують, що ідентифікували затриманого, який може бути причетний до вбивства Ірини Фаріон.

За їхніми даними, підозрюваний – 18-річний житель Дніпра В’ячеслав З…

З відкритих джерел аналітики дізналися, що В’ячеслав народився 2006 року. Навчався у Дніпровській гімназії №62. Також грав у футбольній команді МДЮСШ U-19. 

OSINT-дослідники також ідентифікували акаунт підозрюваного в Телеграмі.

“Він підписаний на численні ультраправі пабліки, зокрема і російські. Там В’ячеслав залишав антисемітські та расистські коментарі. А в січні цього року згадував про російське неонацистське угрупування NS/WP (National-Socialism / White Power), яке взяло на себе відповідальність за вбивство Ірини Фаріон.

Варто зауважити, що у відео під назвою “Маніфєст украінского автономного революціонного расіста” є близькі по змісту фрази, якщо порівнювати із коментарями, які залишав В’ячеслав”, – йдеться у повідомленні “Телебачення Торонто”

Повідомлення, які ймовірно написані підозрюваним. Увага, у скриншотах містяться антисемітські заклики і заклики до розпалювання міжнаціональної і міжетнічної ворожнечі.

ПОВІДОМЛЕННЯ, ЯКІ ЙМОВІРНО НАПИСАНІ ПІДОЗРЮВАНИМ У ВБИВСТВІ ФАРІОН (4 ФОТО)

©

Нагадаємо, сьогодні, 25 липня президент Зеленський повідомив, що у Дніпрі затримали 18-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *