9 Вересня, 2024 7:48 am

“Переможними піснями, надіями і сподіваннями їх не зупинити”: Жорін попередив про швидке просування росіян

Майор ЗСУ, заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що безумовно, всі підрахунки “експертів” – де і коли просунуться росіяни – це “гаданіє на кавовій гущі”.

При цьому він вважає, що ставитись до самого питання занадто легко не варто.

“Правда в тому, що русаки дійсно швидко просуваються, це не складно помітити навіть по картам, які є в мережі. Переможними піснями, надіями і сподіваннями їх не зупинити. Росіяни зупиняються тільки там, де отримують п***ліну”, – написав він.

Він переконаний, що якщо їх не зупинити – війна реально може прийти дуже швидко, в тому числі додому до тих, хто не пішов на війну. 

“Треба прокидатись, знімати з голови каструлю надій і ставати до боротьби. Все дуже просто: чим раніше ми знищимо росіян, тим швидше закінчиться війна”, – додав Жорін.

Як приклад експертної думки він навів допис Юліан Рьопке, аналітика Bild, який вивчає відкриті дані.

Скриншот
Скриншот

Війна в Україні – ситуація на фронті

Старший офіцер реактивної артилерійської батареї 47 ОМБР Роман Бугайов розповів, що ситуація на Покровському напрямку дуже складна, йдуть постійні ворожі атаки, де співвідношення сил в пропорції 1 до 10 не на користь Сил оборони. За його словами, ворог ввів нові сили на цій ділянці фронту, котрі відпочили, вони швидко рухаються і мають деякі успіхи.

В свою чергу, військовий експерт Сергій Грабський запевнив, що на Покровському напрямку обвалу фронту немає і російські загарбники ще далекі від міста Покровськ.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *