9 Вересня, 2024 7:50 am

“Хочу народити”: Тіна Кароль приголомшила зізнанням

Співачка відверто розповіла про свої плани.

Відома українська співачка Тіна Кароль, яка ретельно приховує від публіки своє особисте життя, вирішила вперше за довгий час поділитися його подробицями з шанувальниками. Зірка відповіла, чи планує народити ще дітей.

Наразі невідомо, чи вільне серце артистки, тому що усі романи, які їй приписували, вона спростовувала. Однак несподівано виконавиця заговорила про поповнення в родині.

У своєму TikTok Кароль опублікувала відео, в якому вона відповідає на коментарі підписників. Проте співачка зачитувала не позитивні слова прихильників, а критику у свій бік. Варто вказати, що Тіна спокійно реагує на хейт щодо її музики чи зовнішності, і з гумором відповідає на гнівні коментарі. 

Зокрема, підписники під відео, де виконавиця займається йогою написали, що замість Кароль нібито виконує спортивні вправи дублерка. А струнка фігура у Тіни, мовляв, завдяки препарату “Оземпік”. На такі закиди хейтерів артистка посміялася та спростувала будь-які чутки.

Ба більше, зірка видала неочікуваний секрет про себе. Вона зізналася, що готова стати мамою вдруге і планує народити ще одну дитину. Також артистка залишила пораду для людей, які її критикують.

“Оземпік. А що це? А, це те, що всі колють. Удачі! Мені ще хочеться когось народити. Красиве, гарне, маленьке. А якщо вам немає що робити і просто чешуться пальці – помийте руки”, – заявила Кароль.

Підписники були здивовані зізнанням кумира і залишили приємні слова для неї у коментарях:

  • “Чекаю гарненьке, маленьке”
  • “Просто найкраща”
  • “Така класна реакція на коментарі!”
  • “З роками стаєте тільки кращою. З нетерпінням чекаємо на поповнення у вашій родині”

Як відомо, Тіна виховує 15-річного сина Веніаміна, який наразі живе та навчається у Великій Британії. Хлопчик народився у першому і єдиному шлюбі співачки з продюсером Євгеном Огіром. Пара побралася у 2008 році, а у 2013 році чоловіка не стало через онкологію. Після цього Кароль не афішує свої стосунки.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *