9 Вересня, 2024 7:50 am

“Взагалі не про мого сина”: мати Зінченка розкрила, для чого він поїхав у Львів

За словами жінки, у В’ячеслава були проблеми з квитками, тому він залишився у Львові ще на кілька днів.

Мати підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В’ячеслава Зінченка заявила, що у версії слідства є чимало нюансів, у які вона не вірить.

Як розповіла Олена Зінченко в інтерв’ю “Інформатору“, її син нібито не міг перебувати у Львові впродовж трьох тижнів, як стверджують слідчі. Сама жінка перебувала поруч – у Тернополі.

“Він був там (у Львові – УНІАН), так. Я дзвонила йому. Я була поряд, у Тернополі. І хотіла зустрітися, але у мене не вийшло. Те, що він був не в Тернополі, а у Львові, я дізналася у телефонній розмові з сином в день мого приїзду в Тернопіль (17 липня)”, – сказала вона.

Жінка розповіла, що у В’ячеслава були гроші на поїздку. Весь червень він заробляв на неї.

“І ще були проблеми з квитками на поїзд. Їх не було, і Славик купував квитки, що повертали, я ж купила квиток на автобус. І в кінці у нього були проблеми з квитками, щоб поїхати назад, то він мав залишитися. Він подзвонив і сказав, що залишиться ще днів на п’ять. Я це пов’язала з тим, що було дуже спекотно тут, в Дніпрі. Тут було десь градусів +38 …+40, а там і в Тернополі (я ж там також була) було до 30 градусів. І я кажу: таку спеку краще перечекати. Ну, тобто я так думала, що він через спеку і затримався, бо він навіть раніше збирався повертатися”, – сказала Олена.

За словами матері, Зінченко був у Львові “менш як два тижні”. Олена вказала на кілька нюансів, які не збігаються із версією слідства.

“Спочатку казали (у ЗМІ, коли розшукували злочинця – УНІАН), що хлопець приходив (до дому Ірини Фаріон – УНІАН) два-три тижні, то це взагалі не про мого сина. Тому що я знаю, що виїхав він в понеділок (8 липня) о 18 годині з Дніпра, а повертався зі Львова у неділю вдень (21 липня). Бо я тут його в Дніпрі возила на процедури. Це також можуть довести. Тобто він був там (у Львові – ред.) менш як два тижні взагалі з поїздками”, – сказала вона.

Олена Зінченко переконує, що у її сина не було зброї. На початку війни, коли йому було 16 років, В’ячеслав питав матері, куди можна піти, щоб його взяли в армію.

“Він вступив у виш і навчається на журналіста. Але ніколи він стріляти не ходив, у Дніпрі так точно”, – сказала матір.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *