9 Вересня, 2024 7:47 am

Андрій Данилко висловився про мовчазну позицію Софії Ротару щодо війни: “Я не суддя”

Український співак Андрій Данилко, більш відомий за сценічним ім’ям Вєрка Сердючка, висловився про мовчання Софії Ротару під час повномасштабної війни. 

За словами артиста, він спілкувався з Софією Михайлівною востаннє під час новорічних свят. Співачка сама зателефонувала йому після ракетних атак росіян по українським містам і розповіла про свої переживання.

“Коли Новий рік і було бомбардування, це з 2022-го на 2023-й – вона мені зателефонувала. Ніколи не телефонувала. І ми так із нею мило поговорили, якось так по-людськи. Вона каже: “Ми спустилися в підземний паркінг”. І вона у такому якомусь настрої жахливому була”, – розповів Данилко в інтерев’ю Вадиму Радіонову. 

Після тієї розмови Андрій почав надсилати Ротару кумедні меми для настрою, але більше вони не зідзвонювалися. А от на питання про те, чому співачка публічно не висловлює свою позицію щодо війни в рідній країні, Данилко відповів так:

“Люди всі різні. Люди дуже дорослі. Люди можуть погано почуватися, можуть не знати, що сказати. Я тут не суддя”.

До слова, Софія Ротару до початку повномасштабного вторгнення активно гастролювала Росією. Але після 24 лютого 2022 року вона обрала для себе мовчазну позицію. Лише інколи у її соцмережах можна побачити реакції у вигляді сумних смайликів на наслідки російських обстрілів або картинки із закликом до миру. За чутками, зараз співачка перебуває в Європі. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *