9 Вересня, 2024 7:50 am

Андрій Данилко різко розкритикував путіністку Повалій за її маячню про “звільнення” України

Артист був знайомий зі зрадницею, але після її брехливих заяв розірвав зв’язки.

Український артист, автор Вєрки Сердючки – шоумен Андрій Данилко – висловився про політичну позицію зрадниці Таїсії Повалій, яка радо підтримує путінський режим.

За словами шоумена, до початку війни в Україні вони з Таїсією мали гарні дружні зв’язки. Втім, після повномасштабного вторгнення його шокувало, як у своїх інтерв’ю запроданка висловлювала своє захоплення від геноциду українців і заявляла про так зване “визволення” України. Водночас Данилко зізнався, що така позиція вже колишньої знайомої його не здивувала, адже цьому, за його словами, передували її зв’язки з політиками, суть яких він не став розсекречувати.Play Video

Таїсія Повалій / ©
Таїсія Повалій

“Це для мене дивно. Вони перейшли на той бік, там живуть. У них були певні обставини… Так склалися обставини. Але давати такі інтерв’ю: “Я зраділа, коли почалася війна”. Тая сказала, що її прийшли звільняти. У мене немає слів, коли вбивають людей. Я не розумію, як Тая могла таке ляпнути. Розумію ситуацію. Ну вибрала і вибрала, поїхала туди. Це на вашій совісті, так склалися обставини. Ми з нею були завжди в хороших стосунках, але таке сказати”, – висловився Данилко в інтерв’ю “И Грянул Грэм”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *