9 Вересня, 2024 7:51 am

Зеленський і Сирський приїхали на передову на Харківщині

Зокрема, президент і головнокомандувач ЗСУ навідали передовий командний пункт СОО в районі Вовчанська.

Президент України Володимир Зеленський і головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський приїхали на передову на Харківщині.

Глава держави оприлюднив відповідне відео з Харківського напрямку під час привітання військовослужбовців із днем Сил спеціальних операцій ЗСУ.

“Передовий командний пункт Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Район Вовчанська. Честь бути сьогодні тут і привітати наших воїнів ССО із професійним днем, відзначити їх державними нагородами”, – повідомив Зеленський.

Президент подякував воїнам за хоробрість, за героїчні операції як у тилу ворога, так і під час захисту й деокупації наших міст і сіл.

У своєму зверненні глава держави назвав Харківський напрямок одним із найскладніших.

“Уся країна на вас розраховує. Ми точно переможемо”, – відзначив Зеленський.

Як повідомляє Офіс президента, Зеленський та Сирський заслухали доповідь командувача Сил спеціальних операцій Олександра Трепака щодо стратегії розвитку ССО та виконаних і запланованих завдань.

Також, бригадний генерал Олександр Трепак розповів про три основні напрями діяльності ССО: психологічні операції та некінетичні дії, рух опору на тимчасово окупованих територіях та дії підрозділів спецпризначення.

Крім того, було обговорено подальше реформування та розвиток спроможностей ССО згідно із сучасними викликами та з використанням найкращого світового й вітчизняного досвіду, набутого з 2014 року.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *