9 Вересня, 2024 7:53 am

Джамала під час Олімпіади-2024 в Парижі закликала світ підтримати Україну

Артистка виступила в Українському домі у столиці Франції.

Відома українська співачка Джамала виконала свої хіти на сцені Українського дому Volia Space в Парижі. Артистка також звернулася до світової спільноти і закликала іноземців допомагати Україні.

Українській дім відкрили у столиці Франції з нагоди проведення Олімпійських ігор-2024. Загалом у Парижі працює 15 таких клубів національних збірних. Volia Space створений з метою поширення інформації про українську культуру, музику, кухню та життя українців в умовах повномасштабного вторгнення.

Джамала була однією із запрошених українських знаменитостей. Вона поспілкувалася з українцями, які вболівають за наших спортсменів, із самими учасниками змагань та іноземцями. 

На сцені Українського дому виконавиця заспівала свої найкращі хіти. Зокрема, композиції “Шлях додому” та “1944”, з якою вона перемогла на конкурсі “Євробаченні-2016”.

Виступ Джамали в Українському домі в Парижі

Також артистка презентувала стрічку “Джамала. Пісні свободи” у Франції. В ній знаменитість показала свій шлях до світового визнання. Проте Джамала не забула й про війну в Україні. Вона звернулася до світової спільноти з проханням. Зірка англійською закликала іноземців якомога більше підтримувати та допомагати Україні.

“Продовжуйте. Будь ласка, підтримайте нас. Дайте нам систему захисту. Дайте нам зброю. Просто будьте з нами. Дуже вам дякую”, – сказала співачка.

Джамала призвала мировое сообщество поддерживать Украину

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *