9 Вересня, 2024 7:48 am

Андрій Данилко пояснив, чому звернувся до Пугачової в Юрмалі: “Я її люблю”

Данилко назвав примадонну сильною людиною.

Український артист Андрій Данилко нещодавно виступив на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі. Прямо зі сцени він звернувся до російської зірки Алли Пугачової, яка на початку повномасштабного вторгнення засудила війну в Україні та разом із чоловіком і дітьми виїхала до Ізраїлю.

В інтерв’ю “И грянул Грэм” артист сказав, що його звернення до примадонни не було сенсацією, бо ні для кого не секрет, що він добре до неї ставиться.

“У чому сенсація? Я привітався зі сцени з людиною, яку люблю. У нас був чудовий спільний період. Ми знімалися в новорічному мюзиклі “За двома зайцями”, чудовий період. Ми звикли одне до одного. У мене завжди було якесь людське ставлення до неї. Я ніколи не ліз, але перед піснею “Є пропозиція” Інна (“мама” Вєрки Сердючки, – УНІАН) подарувала букет… І що тут за сенсація?”, – здивувався Данилко.

Він додав, що Пугачова могла б залишитися в Росії і добре там жити, але вона обрала складніший шлях – виїхати і засудити злочинний режим Кремля. За словами Данилка, це вчинок сильної людини.

“З одного боку, вони прекрасно жили, могли змовчати, сидіти собі в замку, як багато роздумує, а ні. Що б там не говорили, я на її боці. Вона по відношенню до України… Це такий удар по путінській Росії, її позиція. Вони (росіяни – прим. ред.) заспокоїтися не можуть”, – додав артист.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *