9 Вересня, 2024 7:46 am

Український актор зіграв у серіалі Netflix “Декамерон”: деталі зі зйомок (фото)

Олександр Рудинський розповів, яку роль зіграв.

Відомий український актор, зірка “Перших ластівок” Олександр Рудинський знявся в американському серіалі “Декамерон” від Netflix. Артист розповів про зйомки картини та показав кадри зі знімального майданчика.

Артист з’явиться перед глядачами у трьох епізодах історичної драми, створеної за мотивами однойменної збірки Джованні Боккаччо. У восьмисерійній картині Рудинський зіграв роль бандита Айлеса Бендіта.

“Трішки доторкнувся до великого. Мій герой Eyeless Bandit – ніби один із моїх братів. Любить гроші та дівчат. Але вони його – ні”, – розповів про свою роль актор в інтерв’ю для ELLE.

Олександр Рудинський / Скріншот Instagram
Олександр Рудинський / Скріншот Instagram

Артист зазначив, що це був перший проєкт від Netflix, до якого він записував самопроби. Варто вказати, що Рудинського одразу ж затвердили і він був єдиним актором зі Східної Європи. В основному в серіалі знімалися американські та британські зірки.

Для цієї ролі Олександру робили спеціальний грим з маскою та шрамом на пів обличчя. Для зйомок у серіалі актор їздив до Італії. Рудинський з’явиться перед глядачами у трьох епізодах.

“Я думаю, кожен актор хотів би взяти участь в оригінальному серіалі або фільмі від Netflix. Згадую, як мені скинули перші проби. Я робив грим, використовував спеціальну лінзу, бо в мене персонаж без ока. Розумів, що треба вразити своїм підходом. Проте ставлюся до такого без надмірного романтизму, бо усвідомлюю, що це – лише початок. Але взагалі думаю, що українські актори досить конкурентоспроможні, й усе залежить лише від нас”, – переконаний знаменитість.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Про що “Декамертон”

Історична драма розповідає про групу благородних юнаків і дівиць, які під час епідемії бубонної чуми 1348 року їдуть з Флоренції на заміську віллу. Там вони мають надію перечекати спалах вірусу. Компанія проводить час за розмовами, герої діляться цікавими історіями один з одним.

Головні ролі зіграли Зоша Міміт, Таня Рейнольдс, Джессіка Пламмер та інші.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *