2 Серпня, 2024 12:24 am

У ДТЕК розповіли про дотримання соціальної справедливості при застосуванні графіків

“ДТЕК Київські регіональні електромережі” створили спеціальну програму, яка допомагає дотримуватися соціальної справедливості при застосуванні вимкнень. Однак, щоб дотримуватися рівномірних відключень по всій країні – у всіх областях мають бути однакові графіки. Про це розповів генеральний директор “ДТЕК Київські регіональні електромережі” Віталій Шайда на форумі “Електричні мережі України 2024”, повідомили у пресслужбі компанії.

“Ми розробили програмний продукт, який автоматизує розподіл електроенергії між усіма клієнтами рівномірно. Завдяки ньому минулий тиждень всі клієнти в Київській області відключались рівномірно”, – зазначив директор оператора систем розподілу Київської області.

Він наголосив, що команда фахівців і далі постійно працює над графіками вимкнень, щоб вони були справедливими й ефективними наскільки це можливо в умовах дефіциту, до якого призвели руйнації внаслідок обстрілів.

Шайда зазначив, що для справедливих вимкнень по всій країні в областях мають діяти однакові графіки, а споживання критичної інфраструктури не перевищувати 25%.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *