1 Серпня, 2024 11:00 pm

Відома американська акторка звернулася до Путіна на тлі російської ракетної атаки на “Охматдит” у Києві

Знаменитість підтримала Україну.

Зірка фільмів “Геловін”, “Все завжди і водночас” Джеймі Лі Кертіс надала розголосу цинічному обстрілу Росією українських міст 8 липня.

У своєму фотоблогу голлівудська акторка з сумом відреагувала на варварську атаку РФ по Києву. Зокрема, вона зізналася, що повністю спустошена після новин про влучання російської ракети в дитячу лікарню “Охматдит”. Водночас зірка подякувала хоробрим українським лікарям за відданість і показала іноземним фанам фото з наслідками геноциду. А наприкінці допису Джеймі Лі Кертіс гнівно зганьбила Володимира Путіна.Play Video

Джеймі Лі Кертіс відреагувала на російську атаку
Джеймі Лі Кертіс відреагувала на російську атаку “Охматдиту”

“Я співпрацюю з дитячими лікарнями від початку своєї кар’єри і ніколи не забуваю про благодійність. Щоразу, коли і де б дитяча лікарня не ставала мішенню під час бойових дій, у мене розривається серце від болю за сім’ї, пацієнтів, хоробрих лікарів, які присвятили своє життя допомозі хворим і пораненим. Російський ракетний удар по найбільшій дитячій лікарні України  “Охматдит” 8 липня 2024 року розслідується як воєнний злочин. Внаслідок атаки пошкоджено заклади критичної інфраструктури, перервавши лікування понад 600 пацієнтів, серед яких діти в реанімації. Ганьба тобі, містере Путіне!”, — звернулася до президента РФ акторка.

До слова, після масованої ракетної атаки РФ по Україні 8 липня до підтримки українців доєдналося чимало зірок. Зокрема, зірка серіалу “Усі жінки – відьми” Аліса Мілано вже також відреагувала на звірство росіян.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *