1 Серпня, 2024 11:19 pm

На тлі чуток про розлучення: Алла Пугачова переїжджає з Ізраїлю без Галкіна

Стало відомо, де тепер житиме примадонна.

Відома російська співачка Алла Пугачова, яка раніше закликала колег виїхати з РФ, сама вирішила змінити місце проживання. Артистка переїжджає з Ізраїлю з двома дітьми.

Виконавиця, яка відкрито засудила путінський режим і повномасштабне вторгнення, після 24 лютого 2022 року жила в Ізраїлі. Там вона разом з чоловіком – гумористом Максимом Галкіним – та двійнятами Лізою і Гаррі придбали маєток. 

Несподівано пропагандистські ЗМІ повідомили, що Пугачова переїжджає в іншу країну. Зіркова родина жила в Лімасолі, але влітку там неймовірна спека, яку 75-річна примадонна складно переносить. Тому вона вирішила переїхати до Латвії. У Юрмалі артистка винайняла будинок і вже навіть встигла найняти охорону туди перед своїм приїздом.

“Алла буде в Юрмалі через кілька днів – після вихідних. Там для неї вже підготували житло – прибралися в орендованому будинку. І важливе – у будинку тепер буде не тільки відеоспостереження, а й охорона”, – йдеться у росЗМІ.

Повідомляється, що примадонна з сином та донькою переїде до Юрмали найближчими днями. Натомість Галкін приєднається до родини пізніше.

фото instagram.com/maxgalkinru
фото instagram.com/maxgalkinru

“У Лімасолі зараз +30 у тіні. А в Юрмалі – +20 на сонці. Тому Пугачова на найспекотніший період літа вибирає багато років поспіль комфортний клімат Латвії. Тут у неї друзі, зокрема, Лайма Вайкуле, тут їй здають із великою знижкою будинок. Але головна причина переїзду – як усі сердечники і гіпертоніки, Алла Пугачова погано переносить спеку”, – додали у медіа.

До слова, на початку повномасштабного вторгнення Алла з чоловіком та дітьми покинула Росію. Вона засудила кривавий режим Кремля та дії диктатора Путіна. У 2022 році примадонна звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку “іноагентів”. Її чоловік вже був внесений до цього списку окупантами через антивоєнну позицію.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *