1 Серпня, 2024 10:58 pm

Жорін зробив жорстку заяву про можливі перемовини

Військовий наголосив, що всі ці меседжі про переговори – це російська пропаганда, яка дуже добре лягає “в дурні голови “втомлених від війни”.

Ті блогери, публічні особи, які закликають до “миру за будь-яку ціну”, які пишуть про те, що війна комусь там вигідна і “треба негайно це припинити”, мають нести за це серйозну відповідальність. Щонайменше отримати виховні уроки від небайдужих громадян та опинитися у правоохоронних органах. Перший раз на розʼяснювальній бесіді, другий – вже за ґратами.

Таку думку висловив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram.

Військовий наголосив, що всі ці меседжі – це російська пропаганда, яка дуже добре лягає “в дурні голови “втомлених від війни”.

“Рашка ефективно працює в медіаполі, розповсюджуючи свою ІПСО. Але іноді і робити нічого не потрібно – українці самі впораються”, – зазначив він.

На переконання Жоріна, українцям давно потрібно усвідомити, що є лише два можливі варіанти. “Перший, коли ми продовжуємо боротися. Так, ця боротьба має високу ціну, але це єдиний варіант отримати шанс на майбутнє взагалі. Другий варіант – коли ми зупиняємося, і тоді на жодне майбутнє можна не сподіватися. Ціна такого вибору набагато трагічніша. А всі “втомлені”, до речі, без зайвих питань поп***дують в армію ворога”, – наголосив заступник командира 3-ї ОШБр.

“Вбивства українців, удари по цивільній інфраструктурі не припиняться після емоційних випадів “все одно як, але зупиніть цю війну”. Але ця діч точно впливає на загальний стан українців і готовність протистояти рф. За це потрібно нести відповідальність”, – підсумував військовий.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *