2 Серпня, 2024 12:04 am

Безугла “наїхала” на Сирського через російську атаку на “Охматдит”

У народної обраниці є “дуже багато питань щодо якості організації захисту”.

Народна депутатка Мар’яна Безугла вкотре висловила звинувачення на адресу головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Цього разу приводом стала російська ракетна атака на “Охматдит” у Києві.

Про це свідчить коментар народної обраниці під дописом Сирського у Facebook.

Так, головком ЗСУ написав, що масований ракетний удар по містах України 8 липня вразив увесь світ своєю жорстокістю та підступністю. Він зазначив, що росіяни цілеспрямовано вдарили по цивільних об’єктах, зокрема по дитячій лікарні “Охматдит”.

“Сьогодні, в день жалоби за невинно загиблими у нашій столиці та інших містах України, я схиляю голову разом з усім українським народом на знак світлої пам’яті”, – йдеться в заяві Сирського.

Він також запевнив, що українські воїни ніколи не пробачать вбивства та терору мирних людей, і що всі причетні до воєнних злочинів невідворотно будуть покарані.

У коментарях під повідомленням Сирського Безугла посипала докорами на його адресу. Зокрема, нардепка висловила сумніви щодо “якості організації захисту” від російських атак.

Ви схиляєте голову, але Ви – Головнокомандувач ЗСУ, а російські ракети пройшли в сліпих зонах, і щодо вчорашнього дня дуже багато питань щодо якості організації захисту”, – прокоментувала політикиня.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *