2 Серпня, 2024 12:43 am

“Не знаю, як вони сплять”: дружина Гордона пройшлася по зрадницях Ані Лорак та Повалій

Олеся Бацман різко висловилася про запроданок.

Українська журналістка, дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман висловилася про путіністок-співачок Ані Лорак та Таїсію Повалій. Ведуча назвала артисток “жадібними та нерозумними жінками”. 

На запитання шоумена Слави Дьоміна про те, чи пропонували колись Бацман і Гордон інтерв’ю зрадницям, журналістка наголосила, що ніколи. Олеся переконана, що втікачі, якими є Лорак і Повалій, ще гірші, ніж вороги.

“Це просто неймовірно, що вони роблять, що вони обрали, як вони себе поводять. Я не знаю, як вони сплять, не знаю, як їм той “золотий хліб”, за який вони розмінялися, в горлянку лізе”, – зазначила ведуча.

При цьому сам Дьомін зізнався, що хотів би запросити на розмову Лорак, щоб зрозуміти, чи вона нерозумна і вірить Путіну, чи все ж таки зрадила батьківщину заради грошей. За словами Бацман, у випадку Кароліни це ситуація “два в одному”. Тобто, заради грошей зрадниця готова на все.

“Лорак, вона – і нерозумна, і жадібна. Це вже немає значення, як вона до цього прийшла. Важке дитинство… Але ж ми маємо результат, розумієш? Ми маємо зраду”, – додала Олеся.

Щодо Повалій, то журналістка каже, що вони з Лорак однакові, тільки за віком різні. Всі дії виконавиці-запроданки, як сказала Бацман, пояснюються її жадібністю і “невеликим розумом”.

До слова, вже багато років Таїсія живе в РФ. Вона відкрито підтримує режим Кремля та фанатіє від Путіна. У 2023 році запроданка отримала паспорт країни-агресорки, а днями вона назвала вторгнення росіян в Україну “порятунком”.

Ані Лорак також готується стати громадянкою РФ. Зрадниця насолоджується життям в Росії і підтримує вторгнення в Україну. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *