1 Серпня, 2024 10:26 pm

“В окупантів проблеми”: експерт розкрив, як РФ провалила атаку на аеродром Долгинцеве

За словами військового експерта, Росія вдарила по макетах літаків. Це свідчить про те, що у них є проблеми з радіотехнічною розвідкою.

Те, що росіяни обстріляли ракетами “Іскандер” макети літаків і ЗРК свідчить про те, що у них є проблеми з радіотехнічною розвідкою. Про це заявив військовий експерт Defence Express Іван Киричевський в коментарі Radio NV.

“Це дуже добре. Проста логіка, яка лежить на поверхні, – росіяни висадили ракету “Іскандер”, а їх виготовляють 30 одиниць на місяць, – просто на робочий зразок, тобто на макет. Це ж прекрасно. Це складне словосполучення – макет як засіб пасивної оборони. Але у росіян є можливість вести розвідку, планувати та завдавати удари. І якщо немає способу прямо протистояти цьому, можна цьому протистояти симетрично, а саме – вести ворога хибним шляхом, наскільки це можливо, щоб він визначав для себе хибні цілі для ударів і на них витрачав свої ракети”, – заявив він.

Киричевский звернув увагу, що в нашому інформаційному просторі активно обговорюють те, що російські окупанти інтенсифікували використання розвідувальних БпЛА різних типів.

“Але те, що росіяни можуть “повестися” на макети ЗРК свідчить про те, що у них, на наше щастя, все погано з радіотехнічною розвідкою. Тобто, розвідкою, яка могла б пеленгувати випромінювання від РЛС чи інші форми активності”, – сказав експерт.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *