6 Липня, 2024 6:49 pm

У Вільнянську завершено пошуково-рятувальні роботи: росіяни вбили 7 осіб

Серед загиблих двоє дітей.

Рятувальники ліквідували наслідки удару по Вільнянську / фото ДСНС Запоріжжя
Рятувальники ліквідували наслідки удару по Вільнянську / фото ДСНС Запоріжжя

Рятувальники ліквідували наслідки російського удару по Вільнянську Запорізької області, якого країна-агресорка завдала в суботу, 29 червня 2024 року. 

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України. Пошуково-рятувальні роботи на місці удару у Вільнянську завершено.

Попередньо, внаслідок дій окупантів загинули 7 людей, з них – 2 дітей. Ще 31 особу травмовано. Серед постраждалих 8 дітей.  

фото ДСНС Запоріжжя
фото ДСНС Запоріжжя

Зазначається, що на місці атаки працювали рятувальники, поліцейські, медики, парамедики та співробітники Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України.

фото ДСНС Запоріжжя
фото ДСНС Запоріжжя

Удар по Вільнянську на Запоріжжі

Ввечері 29 червня очільник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що російські окупанти атакували місто Вільнянськ Запорізького району. Тоді він інформував про шістьох загиблих. 

Згодом президент України Володимир Зеленський повідомив, що у Вільнянську росіяни вбили сімої людей, серед загиблих двоє дітей. Також глава держави заявив про 11 поранених.

Пізніше очільник ОВА Федоров поінформував, що кількість постраждалих зросла до 20. Серед травмованих були діти. Зазначалося, що 4 дорослих і 1 дитина – у важкому стані. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *