6 Липня, 2024 6:40 pm

“Я собі подобаюсь”: Джамала розкрила, на скільки кіло погладшала після вагітності

Співачка похизувалася розкішним виглядом після пологів.

Відома українська співачка Джамала, яка у травні втретє стала мамою, розповіла, скільки кілограмів набрала за час вагітності. Виконавиця поділилася, коли планує повернутися з декрету.

Місяць тому у знаменитості народився третій син Алім. За словами артистки, її фігура зазнала змін після вагітності та пологів. Вона зізналася, що за 9 місяців набрала 18 кілограмів. Проте Джамала не надто переймається через це. Зірка насолоджується материнством та своїм зовнішнім виглядом. Співачка додала, що розуміє, які трансформації наразі переживає її тіло.

“Моя вага збільшилась на 18 кг, але кажу щиро — я собі подобаюсь. Я усвідомлюю, що моє тіло проходить серйозну трансформацію, і точно не буду себе картати за зайві калорії. Комусь вдається зберегти свою вагу після народження дитини, але я прийняла як факт, що це не мій випадок”, – поділилася Джамала інтерв’ю для Vogue.

Джамала / Скріншот Instagram
Джамала / Скріншот Instagram

На додаток, виконавиця розповіла про плани на майбутнє. Зокрема, зірка не хоче довго засиджуватися у декретній відпустці. Наразі вона увесь час приділяє малюку, але вже в серпні повернеться на велику сцену.

“Без роботи я наче без крил. Але працювати — не значить покинути дитину. Я годувала Еміра та Селіма (двох старших синів) до 8 місяців між інтерв’ю та концертами, поки вони не перейшли на пюре”, – зазначила артистка.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *