6 Липня, 2024 6:16 pm

У Керчі гучно, росіяни перекрили міст (фото)

У мережі пишуть про “приліт” на півострові.

Увечері в неділю, 20 червня, в окупованому росіянами Криму чули вибухи.

Близько 20:12 загарбники тимчасово перекрили рух автотранспорту Кримським мостом, незабаром стало відомо, що в Севастополі оголосили повітряну тривогу. Telegram-канал “Кримський вітер” повідомив, що з аеродрому Бельбек злетіли винищувачі.

За їхніми даними, вибухи чули в Керчі та Щолкіно, де від цього “тремтіли” будинки. Також у мережі пишуть про роботу протиповітряної оборони в районі Армянська та Феодосії. “У Щолкіному є приліт, а другу ракету збили, повідомляють підписники”, – йдеться в повідомленні.

Інформація оновлюється…

Оновлено о 21:30: У мережі повідомляють, що по Щолкіному їздять “швидкі” і пожежні автомобілі. Робота ППО у Феодосії не підтверджується.

Повідомляють про пожежу в Щолкіному / фото "Кримський вітер"
Повідомляють про пожежу в Щолкіному / фото “Кримський вітер”

Удари по Криму

Українська армія систематично вражає військові об’єкти російських загарбників на окупованому півострові. Нещодавно стало відомо про знищення важливого Центру космічного стеження та зв’язку.

А наприкінці травня УНІАН дізнався, що українські безпілотники вразили російський комплекс дальнього радіолокаційного виявлення “Небо-СВУ”. Він коштує близько 100 мільйонів доларів.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *