6 Липня, 2024 6:14 pm

Удар по “Новій пошті” в Харкові: у загиблого водія вантажівки залишилось двоє дітей

Також у “Новій пошті” назвали суми збитків внаслідок удару РФ.

Внаслідок російського удару КАБом учора, 30 червня, по сортувальному терміналу “Нової пошти” в Харкові були знищені близько двох тисяч посилок.

Про це повідомив операційний директор компанії Євген Тафійчук, передає “Суспільне”.

Загальна вартість пошкоджених і знищених посилок оцінюється у три мільйони гривень.

“Всього у нас згоріло 13 вантажівок, пошкоджений фасад будівлі, місця завантаження та вивантаження, а також деяке сортувальне обладнання. 21 співробітник під час удару був у сховищі, але на території терміналу перебували також водії і вісьмох з них шпиталізували, проте, на жаль, один водій загинув”, – сказав Тафійчук.

Директор запевнив, що в компанії розроблений алгоритм роботи по кожному регіону. На всі повітряні тривоги співробітники реагують.

“Контролюємо рух ракет, балістики, авіації – реагуємо на всі ці типи загроз. На терміналах ідуть до сховищ, відділення зачиняються, і також у кожному відділенні практично є “кімната життя”, до якої можуть піти як співробітники, так і клієнти”, – запевняє операційний директор компанії.

Що відомо про загиблого водія

Раніше у “Новій пошті” розповіли, що загиблий внаслідок вчорашнього удару КАБом по Харкову чоловік – їхній водій. Ігор Шрамко працював у компанії близько п’яти років. У нього залишились двоє неповнолітніх дітей.

Наразі в лікарні перебувають ще шестеро працівників “Нової пошти”. У них діагностували травми середньої тяжкості. Двоє водіїв отримали незначні травми та лікуються вдома.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *