6 Липня, 2024 6:30 pm

Христина Соловій відповіла, чи спілкується з колишнім Сергієм Жаданом

Співачка пояснила, чи припустимі для неї дружні стосунки з ексами.

Жадан і Соловій залишилися у хороших стосунках після розставання / колаж з фото
Жадан і Соловій залишилися у хороших стосунках після розставання / колаж з фото

Відома українська співачка Христина Соловій та письменник і музикант Сергій Жадан, який мобілізувався до ЗСУ, недовго були у романтичних стосунках. Однак навіть після розставання їхній роман досі залишається на слуху. Тепер виконавиця розповіла, чи підтримує зв’язок з екс-бойфрендом.

Соловій каже, що у них з Жаданом був непростий розрив. Попри це, пара залишилися у непоганих стосунках. При цьому артистка не розповіла, чи підтримує постійний зв’язок з письменником.

На додаток, співачка поділилася, чи взагалі спілкується з кимось із колишніх обранців. За словами Христини, вона хоче навчитися дружити з ексами та спілкуватися з ними.

“Це вміння, якому я завжди хотіла навчитися. Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає”, – зазначила знаменитість в інтерв’ю для “Нашого Радіо”.

Стосунки Жадана та Соловій – що відомо

Роман зірок розпочався незадовго до повномасштабного вторгнення. Варто вказати, що на той момент і Сергій, і Христина вже перебували у стосунках. Як відомо, музикант був одружений, а виконавиця зустрічалася з іншим бойфрендом. Однак це не завадило знаменитостям, і вони закрутили роман.

Їхні стосунки тривали недовго. Соловій повідомила, що закохалася в іншого і пішла від Жадана. Нині вона разом з обранцем, старшим за неї на 11 років. Христина не розкриває особу коханого і не розповідає про стосунки з ним.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *