6 Липня, 2024 6:42 pm

Без батька залишилося троє дітей: на війні загинув юрист та письменник Василь Паламарчук із позивним “Адвокат”

У чоловіка залишилися дружина та троє дітей.

У Донецькій області під час виконання бойового завдання загинув військовий, письменник та юрист Василь Паламарчук із позивним “Адвокат”.

Про це повідомили в Олешківській територіальній громаді.

“Сьогодні на східному напрямку, під час виконання бойового завдання, загинув наш земляк, військовий, письменник Василь ПАЛАМАРЧУК – коханий чоловік та люблячий батько трьох дітей. Вічна пам’ять та шана Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!”, – йдеться у дописі.

Рідні та знайомі діляться щемливими спогадами про загиблого Героя. Зокрема, військовослужбовця, бойова медикиня Інна Короленко написала, що “Василь Паламарчук, “Адвокат”, найкращий ротний, друг, талановитий юрист, батько, чоловік і людина”.

“Я вас фотографувала тоді на честь дня народження, а тепер цей портрет ходить мережею з написом “світла памʼять”, – додала вона.

Зауважимо, що Василь Паламарчук написав книгу “Військовий непотріб”, де він розповів проо свій досвід служби в АТО протягом 2014-2015 років.

Учителька одного Олешківського опорного закладу освіти №4, Олена Каспірпевич розповіла про їхню останню розмову, яка була довгою і під час якої встигли поговорити про “різне”. 

“Він казав, що не кине своїх хлопців. Він захищав нас, Україну, свою сім’ю, своїх дітей до останнього. Він вірив в Україну, хоч і бачив увесь треш зсередини. Куме. Робитиму все, що від мене залежить, для твоєї сім’ї. Хочу вірить, ти в кращому світі”, – написала Олена на сторінці у фейсбуці. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *