6 Липня, 2024 7:10 pm

Відомий співак зізнався, чому боїться повертатися в Україну

Іван Дорн пояснив свою позицію.

Відомий український співак Іван Дорн ще до повномасштабного російського вторгнення виїхав за кордон. Там він живе вже понад два роки. Повертатися на батьківщину він не планує.

За словами артиста, він боїться повертатися в Україну, бо через мобілізацію потім не зможе виїхати назад.

“З моменту початку війни я не був у Києві. Приїхати не важко, але повернутися буде складніше, якщо ти хлопчик від 18 до 60 років, який потрапляє під мобілізацію. Я хочу, щоб усі знали, що завжди і скрізь за кордоном я залишаюся українським артистом і топлю за Україну, але при цьому зі своїм наративом, зі своїм контекстом”, – зізнався співак на казахському YouTube-каналі Dope soz.

Варто зазначити, що на українську мову Дорн повноцінно так і не перейшов. При цьому він каже, що відповідає людям українською, якщо вони цією мовою до нього звертаються. Своїх дітей він також навчає української.

“На українську мову теж почав налягати: дітям більше українських гуртків ставити українською мовою, і самі ми почали розмовляти з тими, хто з нами українською говорить, українською відповідати. Більше поважати це почали”, – поділився артист.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *