6 Липня, 2024 6:45 pm

Росія планує звести санаторій для окупантів на місці будинку батьків Джамали у Криму

Джамала не збирається мовчати стотовно незаконних дій російських окупантів.

Українська співачка, переможниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2016, Джамала повідомила, що російська окупаційна влада на місці відібраного будинку її батьків у Криму має намір побудувати санаторій для російської армії. Як передає кореспондент УНІАН, про це виконавиця сказала на брифінгу журналістам. 

“Буквально днями, окупаційна влада оголосила, що вона забирає дім моїх батьків, дім мого дідуся, і хоче зробити там санаторій для російських військових. Звичайно, ми з вами розуміємо, що про правоморність цих дій або права людини не йде мова на окупованих територіях”, – сказала Джамала.

Співачка вважає, що російська окупаційна влада в Криму хотіла би, аби вона про це мовчала.

“Але я не можу собі дозволити і не хочу не говорити про це, тому що це таке повідомлення усім українцям, усім кримським татарам, що вони (росіяни) можуть робити свавілля і те, що забажається серед білого дня у 21-му столітті”, – підкреслила Джамала.

Вона зазначила, що важливо говорити про незаконні дії і права людини, не зважаючи ні на що. 

Будинок батьків Джамали у Криму – що відомо

Як повідомляв УНІАН, окупаційна влада в Криму відібрала у батьків артистки дві земельні ділянки в Алушті, а також ще кілька об’єктів, про які поки що не говорять. Росіяни вже встигли продати нерухоме майно і заробити на українцях, щоб забезпечити свою криваву армію.

“Нещодавно зʼявилася новина про те, що батьківський дім у Криму безпідставно забирає тамтешня влада. Це жахлива та болісна новина для всієї нашої родини. От як це усвідомити, що у цивілізованому світі відбувається таке свавілля: спершу окуповують територію, а потім забирають там усе?! Це – репресії, це – депортація у сучасності! Це ще раз демо

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *