6 Липня, 2024 6:55 pm

На війні загинув 24-річний молодший лейтенант з Полтавщини

Воїн Максим Винник загинув, обороняючи країну від окупантів на східному фронті.

Про загибель захисника повідомили в Кобеляцькій міській раді 28 червня.

Максим Винник народився 3 травня 2000 року, проживав у Кобеляках. Після початку повномасштабного вторгнення чоловік став на захист країни. Мав звання молодшого лейтенанта. Воїн разом з побратимами виконував бойові завдання на Донеччині.

Максим Винник загинув 26 червня поблизу населеного пункту Григорівка Бахмутського району.

Прощатимуться з воїном у Кобеляцькій громаді 30 червня о 12:00 колона рухатиметься від будинку його батьків по вул. Ярмарковій.

Вічна пам’ять українському захисникові!

Згадаймо імена полеглих на фронті земляків

Поблизу Білогорівки на Луганщині загинув захисник Юрій Маюк.

З початком повномасштабного вторгнення чоловік воював на Сумщині, потім його перевели на Запорізький напрямок. У 2023 році воїн отримав звання молодшого сержанта.

Загинув Юрій Маюк 20 червня цього року в районі Білогорівки на Луганщині. У нього залишилися дружина та чотирирічна донька Уляна. 

15 лютого 2022 року Володимира Георгіцу призвали на військову службу. Захищав Україну на посаді командира бойової машини командир десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу 2-ї десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону однієї з військових частин. 

Володимир Георгіца загинув 15 червня цьогоріч виконуючи бойове завдання поблизу Вовчанська на Харківщині. Поховали воїна на Свіштовському кладовищі  поряд з іншими захисниками України. 

Євгеній Борисов долучився до лав Збройних сил України по мобілізації. Служив воїн на посаді номера обслуги зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. Своє останнє бойове завдання Євгеній Борисов виконував цьогоріч, 7 червня. Загинув захисник у районі населеного пункту Сокіл на Донеччині. 

5 березня 2022 року Віктор Тимошенко добровільно пішов на російсько-українську війну. Служив на посаді старшого навідника мінометного взводу механізованого батальйону. 16 червня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу Часового Яру на Донеччині Віктор Тимошенко загинув. Після прощання воїна поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».

Після повномасштабного вторгнення Володимира Коханича призвали до війська. Воїн служив на посаді водія зенітно-ракетного відділення прикордонної комендатури швидкого реагування. Разом з побратимами солдат виконував бойові завдання. Захисник помер 19 червня в населеному пункті Суботів на Черкащині.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *